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Los coloridos postres veganos de un instagramer adolescente

Este joven de 16 años ha demostrado que la comida vegana es cualquier cosa menos aburrida

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Aunque el estilo de vida vegano cada vez es más conocido, todavía existen muchos prejuicios. Si eres de los que piensan que siendo vegano solo comerás verdura estás muy equivocado, y este joven de solo 16 años así lo ha demostrado en su cuenta de Instagram. Jose, conocido como naturally.jo en la red social, ha publicado cientos de postres espectaculares a los que no podréis resistiros.

Según apunta Jose en su perfil, su lema es que “la vida es muy corta para comer cosas aburridas”. Con esta premisa, el joven ha llenado su muro de batidos, pasteles, helados y bizcochos llenos de color.

La fruta helada predomina en sus platos, pero lo cierto es que la variedad de postres que Jose ha publicado en Instagram es realmente impresionante. ¿Queréis ver algunos?

Smoothies too pretty to drink? 💕🍓🥝 by my friend @cloudberrytales ✨

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When a cake is too pretty to eat 🍰💖 via @soocake_ully ✨

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Hello everyone!❤️ Bringing you another Chocolate&Maca recipe (I love the flavor combination!💕) Also this is my first pancake recipe. Can you believe it?!😱 I poured some agave nectar from @americaorganica on top and also some @sunwarriortribe chocolate protein powder mixed with water and coconut oil to make a chocolate sauce✨ Have a lovely Saturday!😊 Chocolate/Maca vegan banana pancakes: Dry: 1½ cup all purpose flour ¼ cup cacao powder 1 tbsp maca powder 1½ tbsp baking powder ¼ tsp salt Wet: 1¼ cup almond milk 1 banana, mashed 1½ tbsp apple cinder vinegar Stevia to taste (I used 5g) Mix wet and dry in separate bowls, add wet to dry and whisk until well combined. Pour 2 tbsp of the batter for each pancake in a pan and cook on medium heat until bubbles form, flip and cook for another 1-2 minutes.

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Today is had this amazing banana chocolate smoothie bowl 🍌👌🏼💕 topped with some fruit, coconut flakes and granola😊💗🌿

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Creamy Raw vegan Lucuma and Banana cheesecake cups with chocolate base!🍰🍰🍫 Topped these with some frozen blueberries, raspberries, blackberries, homemade chocolate and bliss balls made with leftover base!💙💙 I shared these some time ago and they are still one of my faves so I'm sharing the recipe with you again! you can swap the lucuma powder for cacao powder and they will be chocolate flavored🍫🍫 Have a wonderful day!💜 Recipe, Base: 1 cup almonds 1 tbsp cacao powder 1 cup pitted dates 1-2 tbsp agave nectar Filling: 1 cup raw cashews, soaked overnight 5-6 tbsp lucuma powder 1 frozen banana 2 tbsp agave nectar 3 tbsp coconut oil 1 cup non-dairy milk Process the base ingredients until it forms into a dough, line a muffin pan and place dough at the bottom, place pan in the freezer. In a blender add the filling ingredients and blend until smooth, add more liquid if needed. Take the muffin pan out and pour the filling on top of the base, let it chill in the freezer overnight and take them out 5 minutes before eating so they are creamier. Raw Chocolate: 1 tbsp cacao powder, 1 tbsp coconut oil and 1 tbsp maple syrup or agave nectar.

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